NYHEDER

19/3 Temamøde om rebtrylleri

Tidspunkt: Tirsdag 19. marts kl 19:00
Sted: Lokale 3.13, N.J. Fjordsgade 2, 8000 By Århus C
Møde: Rebtrylleri

Rebtrylleri

Aftenens tema er rebtrylleri. Tryllekunstnere har altid tryllet med reb og snor, som jo før var endnu mere almindeligt i husholdningerne. I Discovery of Witchcraft fra 1584 beskrives hvordan man kan klippe et reb itu og gøre det helt og hvordan uendelige snørebånd kan produceres fra munden.

Reb er simpelt og alligevel kan der laves mange magiske effekter med et reb. Reb kan trylles frem, det kan gøres længere, det kan ændre farver. Det kan gennemtrænge ting - for eksempel en ring. Knuder på rebet kan på samme måde dukke op og forsvinde.

Den mest klassiske effekt er nok, at rebet klippes over og heles igen. I professorens mareridt er mange af elementerne kombineret - rebene skifter længde, de klippes over og heles igen. Endda uden en saks!

Endelig kan tryllekunstneren blive bundet med reb og på (næsten) magisk vis slippe fri igen.

Selvom reb er simple at forstå, er der mange muligheder for at skabe magi. Og det opfylder virkelig kriteriet packs small plays big.

Kim Oechsle lægger ud

Kim Oechsle holder først et lille miniseminar om rebtrylleri.

Åben scene for din egen rebrutine

Opfordring! Herefter har du mulighed for at vise din rebrutine. Det kan være din yndlingsrutine eller noget du bare har lyst til at vise. Måske bare en god idé du vil have prøvet af.

Du må meget gerne sige til (skriv til Kim på info@indslag.dk ), hvis du planlægger at vise noget, så vi har en idé om hvor mange der stiller op. Men du er også meget velkommen til at vise noget spontant på selve aftenen.

Åben scene iøvrigt

Udover temaet er der altid mulighed for at vise noget frem for de andre medlemmer! Vi vil gerne invitere til, at vi optræder for hinanden. Det kan være noget færdigt, eller noget halvfærdigt, du går og arbejder på. Du kan bede om tid på forhånd eller se hvordan det passer ind under mødet.

Aftenens tema er magi med reb - vis gerne din egen rebrutine

Juniorklub kl 18-19

Juniorklubben starter kl 18. En voksen fra klubben instruerer og lærer fra sig.

I aften handler det om rebtrylleri. Vi har reb i juniorkufferten.

Det er juniorernes tid. Voksne medlemmer er altid velkomne til at vise juniorerne et trick eller to eller at give konstruktive råd.

Fra kl 19 kan juniorerne deltage i det almindelige møde.

– Vi ses!

Bestyrelsen


Støt Magisk Club Århus

Støt klubben med dit medlemskab hvis du ønsker, at magien skal leve videre i Aarhus.

Magisk Club Århus tilbyder hver måned arrangementer og møder for tryllekunstnere. Klubben er afhængig af kontingenter og gratis arbejdskraft fra klubbens medlemmer.

Vi er en åben forening, så alle trylleinteresserede kan blive medlem.

Andre trylleklubber

Hvis du er medlem af en anden trylleklub i Danmark (eller udlandet) er du meget velkommen til at deltage i vores møder. Bemærk at hvis vi har et særligt arrangement, kan der være entrepris.

Af hensyn til plads må du godt lige give os en melding (bestyrelse snabel-a magiskclub.dk) hvis du kigger forbi.