NYHEDER

8/1 Seminar og show med David Tholander

NB: Kræver tilmelding inden 20/11!
Tidspunkt: Tirsdag 8. januar kl 18
Sted: Teater Katapult, Skovgaardsgade 3, 8000 By Århus C. 
      Lokale: Kabinettet 
Møde: Seminar og show med David Tholander

Seminar og show med David Tholander

OBS! Tilmelding nødvendig inden 20. november.

På den anden side af nytår skyder vi året i gang med et festfyrværkeri af en medlemsaften. I samarbejde med David Tholander og Teater Katapult i Århus, har vi fået muligheden for, ikke bare at opleve Davids roste teaterstykke: ‘Pigeon Superstition’, men også at komme med om bag kulissen og hører om tankerne bag stykket.

Om David Tholander

Af: Mads Strange

David er en af de mest kreativ inspirerende tryllekunstnere jeg har mødt. Der er noget særligt over ham. Hans måde at tænke trylleri og illusioner på. Hans måde at bevæge sig på. Hans evne til at kombinere tryllekunst med teater. Han er uddannet i fysisk teater ved det anerkendte École Jacques Lecoq i Paris. Hans CV indeholder efterhånden utallige spændende teaterstykker f.eks. i det prisvindende ‘YOKAI’, som del af trioen bag ‘The Great Paradox of Play’ og sidst men ikke mindst hans ‘KuriositetR - 100 videoer på 100 dage’.

Man kan få et lille sneak peak på hvad david laver ved at tjekke hans hjemmeside: https://eng.davidt.dk/

Som den nordjyde David er, vil han med garanti synes ovenstående er alt for meget, men jeg mener det når jeg skriver. Det her vil du ikke gå glip af!!

Forestillingen Pidgeon Superstition

Pigeon Superstition er en teaterforestilling, som integrerer tryl og teknikker fra tryl til at fortælle forestilingens historie. Det er ikke en trylleforestilling, hvor magien er det bærende element (og således er der ikke trylleeffekter hele forestillingen igennem) - selvom tryl er et centralt dramaturgisk greb i forestillingen. Således er der i løbet af forestilingen flere magiske billeder og sekvenser, som David efter forestillingen vil dele med MCÅs medlemmer.

Af: Kim Oechsle Jeg var så heldig at se forestillingen med familien for nogle år siden. Det var en helt fantastisk oplevelse, både historiefortællingen, det visuelle og så de magiske effekter der giver en drømmeagtig stemning og som virkelig er gennemførte med perfekt timing.

Praktisk

Mødeansvarlig: Mads Strange
Tlf. 21298909

Mulighed for fællesspisning på restaurant (spiselauget) der er placeret forbindelse med Godsbanearealet (dette aftales i Facebook gruppen).

  • kl 18.00: Juniorklubben mødes i Teater Katapults øvelokale (Kabinettet). NB: Seniorer er meget velkomne til at komme og deltage på juniorernes præmisser.
  • 19.00: Vi mødes ved øvelokalet og så følges vi ind i teateret.
  • 20:30: Forestillingen slutter og David fortæller lidt om hele opsætningen, praktikken og hvem ved… måske afslører han et par hemmeligheder.
  • 21:30: Tak for i aften… Mulighed for at tage en øl og hygge trylle på en bar i byen.

Aftenen er et samarbejde mellem MCÅ, Teater Katapult og David Tholander.

Derfor er der for medlemmer en egenbetaling på 100,-. Ønsker man at deltage, men har ikke betalt sit kontingent, så kan man deltage for 140,-. Normalprisen er 190,-.

Aftenen foregår på Teater Katapult i Århus, ved Godsbanens arealer. Der burde være rig mulighed for parkering i nærområdet.

Tilmelding

Som medlem tilmelder du dig ved at sende 100 kr. NB: Tilmelding inden 20. november Pengene sendes til Mobilepay Box: 8398GX

Bestyrelsen

David Tholanders Pidgeon Superstition

Støt Magisk Club Århus

Støt klubben med dit medlemskab hvis du ønsker, at magien skal leve videre i Aarhus.

Magisk Club Århus tilbyder hver måned arrangementer og møder for tryllekunstnere. Klubben er afhængig af kontingenter og gratis arbejdskraft fra klubbens medlemmer.

Vi er en åben forening, så alle trylleinteresserede kan blive medlem.

Andre trylleklubber

Hvis du er medlem af en anden trylleklub i Danmark (eller udlandet) er du meget velkommen til at deltage i vores møder. Bemærk at hvis vi har et særligt arrangement, kan der være entrepris.

Af hensyn til plads må du godt lige give os en melding (bestyrelse snabel-a magiskclub.dk) hvis du kigger forbi.