NYHEDER

Seminar og spas med Rune Klan og Klaus Mulbjerg

Tirsdag d. 4. december kl. 19

Café Casablanca i Rosensgade

Seminar for tryllekunstnere.

Entre: Gratis for medlemmer af MCÅ og 200,- kr for ikke-medlemmer.

Dvs

  • du IKKE er medlem af klubben men ønsker at melde sig ind eller

  • er medlem af andre trylleklubber i Danmark

    Da der er begrænset antal pladser vil vi gerne have et fingerpeg om deltagelse - både fra medlemmer og ikke-medlemmer. Så meld jer til enten på Facebook-begivenheden eller ved at sende en mail til bestyrelsen bestyrelse (snabel-a) magiskclub.dk

Vi har gjort lidt et scoop i Magisk Club Aarhus. Skuespiller, standup'er og verdenskendt close-up tryller Rune “Kung fu Panda” Klan og idémand, bagmand og kreativt geni Klaus “Olie på lærred” Mulbjerg kommer til Aarhus og leger med os!

Rune Klan Rune kender vi fra tv og store standup/trylleshows. Han er en gudsbenådet underholder og kan tilsyneladende lære alt hvad han vil: skuespil, komik, contact juggling og de mest fingerbrækkende manipulationer.

Klaus Mulbjerg Den store offentlighed kender måske ikke Klaus direkte fra tv, men alle kender de programmer, hvor han er den kreative mastermind: FCKR med din hjerne, Manipulator, Hokus f*cking pokus. Klaus har optrådt med trylleri som sig selv siden 1995 og udfordrer sig selv og virkeligheden konstant.

Og nu kommer Klaus og Rune til Aarhus og leger med os. De laver et seminar hvor de giver fra sig af deres enorme viden. Det bliver inspirerende og f*cking morsomt!

Alle der har lyst kan komme og spise med fra kl 18 på Café Casablanca til fx en burger til tryllepris.


Støt Magisk Club Århus

Støt klubben med dit medlemskab hvis du ønsker, at magien skal leve videre i Aarhus.

Magisk Club Århus tilbyder hver måned arrangementer og møder for tryllekunstnere. Klubben er afhængig af kontingenter og gratis arbejdskraft fra klubbens medlemmer.

Vi er en åben forening, så alle trylleinteresserede kan blive medlem.

Andre trylleklubber

Hvis du er medlem af en anden trylleklub i Danmark (eller udlandet) er du meget velkommen til at deltage i vores møder. Bemærk at hvis vi har et særligt arrangement, kan der være entrepris.

Af hensyn til plads må du godt lige give os en melding (bestyrelse snabel-a magiskclub.dk) hvis du kigger forbi.