Om MCÅ

Magisk Club Århus er en forening for tryllekunstnere. Klubben blev startet helt tilbage i 1935 som en jysk pendant til Magisk Cirkel.

Klubbens formål er ifølge vedtægterne (se herunder):

at styrke og fremme interessen for den magiske kunst og bevare dens hemmeligheder.

Møder

Hver måned holder vi møde i centrale Aarhus, hvor vi f.eks. har et seminar med en landskendt eller verdenskendt tryllekunstner, hvor vi lærer de nyeste teknikker eller genopdager glemte fiduser.

Vi kalder os Danmarks hyggeligste trylleklub, for der er til møderne også mulighed for hygge med de andre medlemmer, vise tricks og få gode råd til hvordan du optræder. 

Ud over vores møder afholder vi i løbet af året shows og konkurrencer, hvor publikum udefra også er velkomne. Se vores kalender

Vi mødes ofte allerede kl. 17:30, hvor nogle vælger at spise sammen, mens andre bare hygger med. Det almindelige møde starter som regel kl. 19.

Vi holder primært til i Rosensgade (ved Aarhus Domkirke), hvor vi har samarbejde med Café Casablanca (Rosensgade 12) og Rosenteatret (Rosensgade 24).

Medlemskab

Vores medlemmer tæller både professionelle tryllekunstnere og amatører. Der er ingen optagelsesprøver eller mærkværdige ritualer, du skal bare være oprigtigt interesseret i trylleriet som kunstform for at blive medlem.

Man kan blive medlem fra otte-års alderen. Fra 8-18 er man juniormedlem.

Det koster 600,- kr årligt at være medlem af klubben. Desuden er der et indmeldelsesgebyr på 100,- kr.

Hvis du har lyst til at blive medlem, så kontakt bestyrelsen på e-mail: bestyrelse (snabel-a) magiskclub.dk.

 
Magisk Club Århus' bestyrelse
Anna Jensen - Formand
Søren Riis - Kasserer
Kim Oechsle - Sekretær
Thomas Christensen - Bestyrelsesmedlem
Lasse Kvist - Bestyrelsesmedlem
 
Revisor: Mikkel Barker